Hier vindt u alle informatie over het halen van uw handicap 54 weekend

cursussen baanpermissie handicap 54

handicap 54

uitleg handicap 54

Het oude golfvaardigheidsbewijs heet vanaf nu handicap 54. Wat is er allemaal verandert? Hoe kan ik mijn handicap 54 halen? Hieronder vindt u alle informatie.

het nieuwe handicap 54(gvb)

Waarom is alles aangepast? Met het nieuwe systeem begint elke golfer met een handicap 54 voordeel is dat u zelf q kaarten kunt lopen en direct uw handicap kunt verlagen. Beginnende golfers gaan nu sneller en meer de baan lopen.

Waarom moet ik een pas hebben?

Met uw handicap 54 kunt u op de meeste golfbanen spelen. Nadat u het theorie examen en de 9 holes Q kaart heeft gelopen ontvangt u van ons de handicap 54 pas. Om een pas te krijgen moet de registratie via een golfvereniging lopen. Wij registeren uw pas de kosten zijn 59 euro per jaar.

halen van uw handicap 54

Uw ngf handicap 54 pas kunt u halen door deel te nemen aan een van onze cursussen. Wij hebben een speciale weekend cursus ontwikkeld voor de gevorderde golfer en voor de startende golfe hebben wij de 4 daagse cursus. Op zondag sluit u de cursus af met het theorie examen en de Q kaart lopen. Haalt u niet in een keer uw Q kaart van 18 punten dan ontvangt u altijd uw ngf baanpermissie pas 100% speelgarantie.

op welke locaties worden de cursussen gegeven?

Wij verzorgen de cursussen in Den Bosch en Zeewolde. De cursussen worden gegeven op A locatie golfbanen dit betekend dat de baan aangesloten is bij de Nederlandse Golf Federatie.

Is handicap 54 het oude GVB?

Handicap 54 heeft het oude golfvaardigheidsbewijs(GVB) vervangen. Met dit bewijs heeft u voldoende kennis van de regels en etieuqtte en de basistechnieken van het golfspel.

Hoe kan ik een Q kaart lopen?

Aan het einde van de cursus loopt u altijd met een marker van ons de Q kaart. U kunt ook zelf de Q kaart met een marker lopen met minimaal handicap54(GVB). U kunt dan kiezen voor 9 of 18 holes over 9 holes moet u 18 punten halen en over 18 holes 36 punten.