Boek nu een cursus elk weekend handicap 54 cursussen

cursussen baanpermissie handicap 54

cursussen

handicap 54 weekend cursus

De cursus bestaat uit twee dagen golfles en is speciaal ontwikkeld voor de gevorderde golfer om uw baanpermissie en handicap 54 te halen. Tijdens deze twee dagen worden alle basisslagen doorgenomen en wordt er aandacht besteedt aan de regels en etiquette.Op zondag kunt u meteen deelnemen aan het theorie examen en de 9 holes Q kaart lopen. Mocht het lopen van de q kaart niet in een keer lukken ontvangt u de ngf baanpermissie pas en kunt u zelf met een marker de Q kaart lopen.

handicap 54 4 dagen cursus

De cursus bestaat uit 4 dagen golfles en is speciaal ontwikkeld voor de startende golfer om uw baanpermissie en handicap 54 te halen. Tijdens de 4 dagen cursus worden alle basisslagen doorgenomen en wordt er aandacht besteedt aan de regels en etiquette. Op de laatste dag kunt u deelnemen aan het theorie examen en de 9 holes Q kaart lopen. Mocht het lopen van de q kaart niet in een keer lukken ontvangt u een ngf baanpermissie pas en kunt u zelf met een marker de Q kaart lopen.

los gvbexamen (baanpermissie + handicap 54)

Het gvbexamen is speciaal voor de ervaren golfer. Het examen bestaat uit twee delen eerst theorie examen en daarna lopen we samen met u de 9 holes Q kaart. Na het behalen theorie examen en het lopen van de Q kaart met minimaal 18 punten vragen we de handicap 54 pas aan. Haalt u de 18 punten niet in een keer dan ontvangt u een ngf baanpermissie pas en kunt u zelf de Q kaart lopen met een marker die minimaal handicap 54 heeft.

Cursusaanbod

 • handicap 54 weekend

  Handicap 54 weekend

  Heeft u ervaring? De Handicap 54 weekendcursus is de manier om snel uw Handicap 54 te halen.

  lees meer
 • 4 dagen handicap 54 cursus

  Handicap 54 4 dagen

  Bent u beginner? De Handicap 54 4 dagen cursus is de manier om snel uw Handicap 54 te halen.

  lees meer
 • los gvbexamen

  Los examen

  Het examen bestaat uit theorie examen en de Q kaart lopen met een marker van ons. Gratis herexamen!

  lees meer

uitleg baanpermissie & handicap 54

Is handicap 54 hetzelfde als GVB?

Een paar jaar geleden is het stappenplan ontwikkeld door de Ngf en is het oude GVB vervangen door handicap 54 op de pas. Handicap 54 betekend dat u de basistechnieken beheerst en kennis heeft van de regels en etiquette.

Geen praktijk examen!

Het oude strenge examen bestaat niet meer. Na het behalen van het theorie examen kunt u meteen met een marker zelf een q kaart lopen. Daarna hoeft u alleen de q kaart te mailen wij vragen de pas aan binnen 8 dagen.

Welke cursus moet ik kiezen?

Bent u een beginnende golfer dan adviseren wij de 4 daagse cursus. Heeft u al ervaring en wilt u aan uw techniek werken dan kunt u kiezen voor de weekend cursus. Bent u gevorder en wilt u geen golfles dan is het los gvbexamen een optie!

Hoe haal ik mijn handicap 54?

Op zondag doet u meteen het theorie examen aansluitend loopt u meteen 9 holes met een marker van ons. Haalt u 18 punten dan vragen wij direct uw handicap 54 pas aan.

Geen 18 punten gehaald!

Voor beginnende golfers is het vaak moeilijk om meteen de Q kaart te lopen met 18 punten. U ontvangt altijd van ons de baanpermissie pas en kunt dan zelf met vrienden of familie de Q kaart lopen.

Waarom moet ik elk jaar voor de pas betalen?

Om een pas te krijgen moet u altijd via een golfvereniging geregistreerd staan. Omdat u examen doet via ons melden wij u aan bij onze golfvereniging binnen 8 dagen ontvangt u dan uw baanpermissie of handicap 54 pas. Jaarlijks ontvangt u een nieuwe handicap pas de kosten zijn 59 euro.

Zo simpel is het om uw baanpermissie of handicap 54 te halen!