Hier vindt u alle informatie over het snel halen van uw baanpermissie weekend

cursussen baanpermissie handicap 54

baanpermissie

uitleg baanpermissie

De eerste stap in het golfen is het behalen van uw ngf baanpermissie. Om uw handicap 54 (oude gvb) te halen moet u eerst in het bezit zijn van een baanpermissie en geslaagd zijn voor het theorie examen.

100% Speelgarantie

Bij alle cursussen krijgt u 100% speelgarantie. Dat betekend dat de lesgevende professional akkoord geeft en u altijd uw baanpermissie pas ontvangt. Met deze pas kunt u op heel veel banen spelen in Nederland. Een overzicht van de banen vindt u op de website waarkanikgolfen.nl

hoe krijg ik een baanpermissie?

Na het volgen van een cursus en het behalen het theorie examen geeft onze pro akkoord voor de golfbaanpermissie u ontvangt binnen 8 dagen uw pas. Met deze pas kunt u op vele golfbanen spelen in Nederland. De ngf heeft een website waarkanikgolfen.nl hier vindt u een overzicht van de banen waar u kunt spelen.


Met de baanpermissie pas gaat u het geleerde in praktijk brengen en de basis regels leren op de golfbaan. Door veel te spelen krijgt u ervaring en wordt u een echte golfer!

voordelen baanpermissie

  • Het behalen van uw golfbaanpermissie heeft vele voordelen.
  • Direct golfen op de golfbaan.
  • Uw Q kaart zelf lopen.
  • Golfen op meerdere banen.
  • NGF pas en registratie kaarten.

halen van uw baanpermissie

Om uw baanpermissie te halen kunt u deelnemen aan een van onze cursussen. Nadat u het theorie examen op zondag behaald heeft vragen wij direct uw baanpermissie pas aan. Binnen 8 dagen ontvangt u de pas van ons. Op de dag van het theorie examen krijgt u een voorlopig baanpermissie bewijs hiermee kunt u al direct de baan spelen.